Over mezelf 

Even voorstellen mijn naam is Delano Roelofsen, in Juli 2019 ben ik afgestudeerd aan de beroepsopleiding acupunctuur, Qing Bai. Mijn interesse voor Traditionele Chinese Geneeswijze is op jonge leeftijd ontstaan. Ieder lichaam is anders. Dit betekent dat voor iedereen een weg naar genezing anders is, en er niet voor iedere klacht een vaste formule is. Deze filosofie is medeverantwoordelijk voor mijn passie in het vak. Door middel van een Traditionele Chinese Medische diagnose kan er behandeld worden naar wat een lichaam laat zien.

Na mijn opleiding ben ik me gaan specialiseren in de Dr. Tan balans methode, Dr. Tan balans methode is een specialisatie binnen de acupunctuur gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde en is zeer effectief voor het behandelen van alle soorten pijnklachten maar ook bij algehele verstoringen van lichaam en geest.

Tegelijkertijd heb ik ook de opleiding Tuinatherapie gevolgd en succesvol afgerond. Tuina is een medische massage gebaseerd op de meridiaanleer die de doorbloeding stimuleert zodat vastzittende en vermoeide spieren verdwijnen. Ook is Tuina goed toepasbaar als preventieve ontspanningsmassage waardoor het lichaam zich volledig kan ontspannen.

Vanuit een voorgeschiedenis aan spirituele groei en ontwikkeling heb ik opleidingen gevolgd in mediumschap en Trance Healing aan de Spirituele & Intuïtieve academie. Dit heeft mij mooie inzichten gegeven die ik meeneem in mijn behandelingen.